Please be advised that website is being updated including the price structure.
Until further notice, all prices currently are charged at weekend rates and duo treatment prices are being updated. until. Thank you.
Radisson Blu Royal Hotel, Løkkenveien 26, 4002 Stavanger
Språk:

Duo behandling

Pris (20% rabatt ligger inne i prisen!)

Duo behandlingTidPris
Man-Tors 80 min 1192 ,- pr person
Fredag- Søndag 80 min 1352 ,- pr person

The price is present Monday-Thursday/Friday-Sunday. Friday-Sunday price applies on afternoons and public holidays .

Mor og barn

Få en avslappende pause i en hektisk hverdag med personen som betyr mest i verden for deg; ditt barn. Dere to vil få en lett og behagelig mini-ansiktsbehandling som inkluderer hodebunn, ansikt, og nakkemassasje. Fedre er selvfølgelig også velkommen til denne behandlingen med sitt barn. Den ene ligger med ansiktsmaske mens den andre får massasje og vice versa.  Behandlingen er utført av en terapeut

Anti stress

En herlig myk gjørende innpakning for såre muskler og vonde ledd .Avslappende antistress massasje på ryggen din. Leiremasken inneholder en mengde   vitaminer og mineraler som gjør at den har mange gode egenskaper blant annet at den hemmer inflammasjon på muskler, ledd og virker sår helende. Leiremasken blir lagt på ryggen din og behandlingen inkluderer, leiremaske på ryggen, en avslappende rygg og hodebunnmassasje som smelter bort stress og spenninger. Mens en er pakket inn i en avslappende leire-maske på ryggen, får den andre en avslappende antistressmassasje. Blir utført av en terapeut.

Restituering

For en absolutt følelse av velvære anbefales denne eksklusive behandlingen med vår mørke  eller hvite sjokolade. Denne behandlingen starter med en kroppsskrubb som blir kvitt døde hudceller. Blandingen av kakaosmør og  vaniljeekstrakt fra Madagaskar smører huden og har som mål å gi huden en ny glød og næring. Behandlingen er utført av en terapeut, og mens en person er pakket inn blir den andre gitt en massasje og omvendt. 

Algeformelinnpakking

En algebehandling som består av forskjellige brune alger. De er rik på aminosyre, med en slankende effekt, og jodholdige aminosyrer, som  hjelper huden med å bryte ned fettvev. Algen har en eksplosiv effekt og renser kroppen for tunge metaller og toksin. Kroppen kan kvitte seg med opphovnede retrogrades enklere. Disse forhindrer samlinger av væske fra å forme seg, og også cellulitt og urenheter. Mens masken jobber kan dere to slappe av sammen. Behandling inkluderer massasje . For best resultat bør dere drikke vann før og etter denne behandlingen. Behandlingen blir utført av en terapeut.

Plussmeny

SAVNER DU NOE I BEHANDLINGEN DIN? Legg til en ekstra 20 minutter og gjør behandlingen din komplett: Hodebunn, ansikt, fot, eller rygg/nakkemassasje. Eller kanskje en kroppsskrubb?
Pris bare 490