Scandic Royal Stavanger Løkkeveien 26, 4008 Stavanger
Språk:

Gruppe spa

Spaet ligger i hjertet av byen og har fantastiske tilbud for grupper.

Behandlingen kan bli etterfulgt av middag og drinker i restauranten som befinner seg i etasjen over spaet. Du og vennene dine kan nyte kvalitets tid i godt lag. Sammen får alle muligheten til å skjemme seg selv bort med behandling og velvære produkter. I helgene har vi pga økt kapasitet, begrenset inngang om en ikke er overnattende hotellgjest. Gruppe booking må forhåndsbetales og kvitteringen/gavekortet er billetten til behandling. Depositum er ikke refunderbart og er den samme summen behandlingene som er bestilt koster. Kvittering på betalt gruppebehandling kan forhånd sendes på mail slik at oppmøte til behandling kan være uavhengig av å vente på personen som innehar kvitteringen. Grupper kan velge alternativene nedenfor eller hver enkelt person i gruppen kan velge behandling etter ønske fra spa meny. Vi tilbyr spa behandling med tilgang til resten av spa avdelingen som omfatter basseng, jacuzzi, sauna og treningsrom. Vi kan på nåværende tidspunkt ikke tilby våre gruppe spa gjester kun inngang til spa avdelingen.

Alternativ:

Valgfri behandling til den dere feirer og om ønskelig til flere i gruppen. Prisen på behandling kommer utenom.
5 minutters massasje utført i stol ved bassengkanten så du kan nyte noen minutters massasje mens du feirer sammen med dine venner.
Inkluderer lån av badekåpe.

Kr 495 per person.

Begge pakkene inkluderer håndklær og inngang til resten av spa området. Her kan du og dine venner slappe av i boblebadet, badstuen, eller kanskje nyte en forfriskende dukkert i bassenget.


Andre arrangement:

Vi elsker arrangementer! Vi jobber sammen med deg for å utarbeide det beste arrangementet.

  • Bedriftsarrangementer
  • Bursdag
  • Utdrikningslag
  • Jubileum
  • Baby Shower
  • Damenes hudpleieaften


Vi minner om at kansellering av spa behandling må skje senest 24 timer før behandlingen starter. Avbestilling etter dette må betales i sin helhet.

Menyen er med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud.

VELKOMMEN!