Please be advised that website is being updated including the price structure.
Until further notice, all prices currently are charged at weekend rates and duo treatment prices are being updated. until. Thank you.
Radisson Blu Royal Hotel, Løkkenveien 26, 4002 Stavanger
Språk:

Gruppe spa

Spaet er i hjertet av byen og har fantastiske tilbud for grupper.

Behandlingen kan bli etterfulgt av middag og drinker i 26 North restauranten som finnes en etasje over spaet. Du og vennene dine kan nyte kvalitets tid i godt lag. Sammen og guidet av en av våre hudpleieeksperter får alle mulighet til å skjemme seg selv bort med velvære produkter.

Spa pakken inkluderer:
  • Valgfri behandling fra spa meny til den dere feirer (pris på denne behandling kommer utenom) mens resten kan boltre seg i boblebad, sauna og dersom ønskelig en dukkert i bassenget?
  • Nyt å bli skjemmet bort med en valgt behandling fra spamenyen.
  • Sauna ritual som inkluderer en kroppsskrubb og behandling for hår/hodebunn og en organisk behandling for umiddelbar næring og glød.
  • Lån av håndklær.
  • Gavepose for dem som feirer bursdagen/kommende brud/mor etter behandlingen
    Inngangen til spaområdet hvor du og dine venner kan slappe av i boblebadet, badstue, eller kanskje nyte en forfriskende tur i bassenget?

Pris bare 189 per person.

Pakke 2 inkluderer det samme som pakke 1 men inkluderer også 5 minutter massasje gjort i bassengstolen så du kan nyte noen minutters massasje mens du feirer sammen med dine bestevenner.

Pris per person bare 250

Grupper får også hele 15 prosent avslag på spa behandlinger.
Gruppe spa må betales på forskudd.