Please be advised that website is being updated including the price structure.
Until further notice, all prices currently are charged at weekend rates and duo treatment prices are being updated. until. Thank you.
Radisson Blu Royal Hotel, Løkkenveien 26, 4002 Stavanger
Språk:

Massasje

En avslappende, terapeutisk stressreduserende kroppsmassasje som er designet for å møte dine behov, slapp av i slitne muskler og gi slipp på spenning.


Massasjen virker dypt på grunn av eteriske oljer valgt basert på den ønskede effekt. Du kan velge hvilke områder av kroppen du ønsker at terapeuten din skal fokusere på. Alle massasjene listet i spamenyen inkluderer eteriske oljer.

Velg mellom:
  • Avslapping
  • Utrensende
  • Energi
  • Atletisk

Den tilpassede aromaterapiblandingen vil så bli påført huden før massasjen.
50 minutter er hele baksiden av kroppen, og 80 minutter er hele kroppen.

Massasje20 min50 min80 min
Mandag-Torsdag 690,- 1090,- 1590,-
Fredag-Søndag 790,- 1190,- 1790,-

The price is present Monday-Thursday/Friday-Sunday. Friday-Sunday price applies on afternoons and public holidays.

Luksuriøs hodebunn- og ansiktsmassasje 20/50 min

En massasje av  hodebunn-, nakke-, skulder-, armer-, og hender . Løser opp spenning og er veldig avslappende. Hodebunnen din er dekket av nerveendinger. Musklene i ansiktet og kjever jobber dag og natt. Fokusert massasje på hodebunnen, ansiktet, og kjeven kan påvirke hele nervesystemet ditt, fører til at du får ny energi fra hode til tå. Spesielt bra for dem som stresser mye eller er plaget med hodepine og migrener.
20 min / 50 min inkluderer ryggmassasje.

Fotmassasje 20/50 min

En dypvirkende fot-og leggmassasje som hjelper oss  med å slappe av spesielt etter en lang dag med å stå oppreist og å ha gått rundt . Dypvirkende fotmassasje kan ha en positiv effekt på hele kroppen. Slipper ut spenning og øker sirkulasjonen. Spesielt bra for de som går og står mye, har problemer med hovne ben, er gravide, eller har føtter som føles tunge.