Scandic Royal Stavanger Løkkeveien 26, 4008 Stavanger
Språk:

Spa

Anti-stress behandling (50/80 min)

En herlig mykgjørende innpakning for såre muskler og vonde ledd. Avslappende antistress massasje på ryggen din. Leiremaske inneholder en mengde vitaminer og mineraler som gjør at den har mange gode egenskaper, blant annet at den hemmer inflammasjon på muskler, ledd og virker sårhelende. Leiremasken blir lagt på ryggen din og behandlingen inkluderer en herlig avslappende hodebunnmassasje.

Restituerende behandling (50/80 min)

For den absolutte følelsen av velvære anbefales denne eksklusive behandlingene med hvit eller mørk sjokolade. Denne behandlingen starter med en kroppsskrubb som fjerner døde hudceller. Dette gjør at blodsirkulasjonen øker og som videre får deg til å føle mer oppfrisket, samtidig som peelingen gjør huden din baby myk.  Blandingen av kakaosmør og vaniljeekstrakt fra Madagaskar smører huden, og har som mål å gi huden ny glød og næring. Inkluderer massasje på rygg og nakke.

Noen av fordelene med sjokoladebehandling inkluderer:

  • Strammer opp huden - Koffeinen som er i sjokoladen stimulerer blodsirkulasjonen.
  • Rik på antioksidanter - Antioksidanter hjelper også med å øke nivået av kollagen og elastin i huden, og reduserer derfor effekten av aldring.
  • Som en fuktighetsagent - Kakaosmør inneholder mange naturlige oljer  som er nødvendige for å behandle tørr, grov, og flassende hud.
  • Bra for helsen - Studer har vist at å spise mørk sjokolade er bra for hjertet.

Algebehandling (50/80 min)

Er en organisk økologisk algebehandling som består av forskjellige brune alger. De er rike på aminosyre, med en slankende effekt, og jodholdige aminosyrer, som  hjelper huden med å bryte ned fettvev. Algen har en eksplosiv effekt og renser kroppen for tunge metaller og toksin. Kroppen kan kvitte seg med avfallsstoffer enklere. Forhindrer cellulitter og urenheter i huden. For best resultat bør du drikke vann før og etter denne behandlingen, inkluderer 20 min rygg og nakkemassasje.

Gravide behandlinger 80 minutter

Prices

Spa80 min
Mandag-Torsdag 1490,-
Fredag-Søndag 1690,-

Laget for å gi kommende mødre  en sjanse til å koble av, slappe av, og få ny energi. Dette er en pakke med mye behandling innen 80 minutter og inkluderer: Kroppsskrubb, innpakning spesiallaget for gravide; forhindrer strekkmerker, hodebunnmassasje og skulder- nakkemassasje, og bodylotion. De første tre måneder av graviditeten tilbyr vi kun ansiktsbehandling og fotmassasje.