Stavanger
Språk:

Total avslapning

Beste Starten På Dagen.


Avslappende halvdags spa

Her får du muligheten til å senke skuldrene og glemme hverdagens stress. Når du roer ned med massasje, kroppsinnpakning, øyemaske og hudpleie kjenner du at energien igjen kommer tilbake i en sliten kropp. (Behandlingen tilbys kun mandag til torsdag)


Detox

Spander en rensende og oppfriskende detox på deg selv. Behandlingen starter med skrubb av hele kroppen, etterfulgt av en algeinnpakning. Den består av forskjellige brune alger. De er rike på aminosyre, som har en slankende effekt, og jodholdige aminosyrer, som hjelper huden med å bryte ned fettvev. Algen har en eksplosiv effekt og renser kroppen for toksiner. Kroppen kvitter seg med avfallsstoffer enklere og forhindrer cellulitter og urenheter i huden. For best resultat bør du drikke vann før og etter denne behandlingen.

Videre får du en stimulerende massasje og kan nyte grønn te.


Snart Mamma

Unn deg en velgjørende og avslappende behandling i ventetiden. 
   
Inkluderer:
  • Kroppsskrubb
  • Innpakning spesiallaget for gravide som forhindrer strekkmerker
  • Hodebunnmassasje
  • Skulder og nakkemassasje
  • Hudpleie

For gravide som er i sitt første trimester tilbys alt i Snart Mammapakken, utenom massasjen.


Luksus For To

Del spa opplevelsen med en venninne eller kjæreste. Først slapper den ene av i en velduftende kroppsinnpakning, mens den andre får en herlig massasje. Så bytter dere. I behandlingen inngår også sauna ritual med maske som forsterker effekt av massasjen. Hudpleie, dusj og digital øyemaske med akupressur som reduserer mørke ringer og gir økt spenst og elastisitet. Gir et åpent uttrykk og en umiddelbar synlig effekt. Behandling blir gitt av en terapeut.

Denne behandlingen kan også bestilles for kun en person. Pris kr 2790.

Duo Hvile Og Massasje

Kombinasjonen av massasje og innpakning av aroma maske på ryggen er optimal for kroppen. I samme rom gir vår massør en god og avslappende massasje til den ene, mens den andre pakkes inn i myke håndklær og hviler med maske på rygg og øyne. Den digitale øyemaske med akupressur reduserer mørke ringer og gir økt spenst og elastisitet. Etter 25 minutter bytter dere plass. Behandlingen blir gitt av en terapeut.

Denne behandlingen kan også bestilles for kun en person. Pris kr 1794.

Vi minner om at kansellering av spa behandling må skje senest 24 timer før behandlingen starter. Avbestilling etter dette må betales i sin helhet.
Menyen er med forbehold om endringer i pris og behandlingstilbud