Please be advised that website is being updated including the price structure.
Until further notice, all prices currently are charged at weekend rates and duo treatment prices are being updated. until. Thank you.
Radisson Blu Royal Hotel, Løkkenveien 26, 4002 Stavanger
Språk:

Våre tjenester

Kjære Gjest, behandlinger må bestilles 24 timer før, men vennligst ring +47 90 40 74 43 for å høre om det er ledig time.


Åpningstidene våre er avhengig av avtalen som er satt sammen med terapeuten. Våre vanlige økter er mellom 10.00-18.00. For faste hotellgjester som har vanskeligheter med å nå disse timene, vil vi prøve å finne en passende tid.

Telefontider er 10.00-16.00 Mandag til Fredag og Lørdag 10.00-12.00. Søndag stengt.
Tilgang til Spa avdeling er gratis for våre overnattingsgjester, men vi ønsker også gjester som ikke bor på hotellet velkommen hver dag i uken.

Gjester som ikke bor på hotellet betaler i resepsjonen før behandlingen. Kvitteringen er billetten din til spa behandlingen og må vises til terapeuten før behandlingen begynner.
Vennligst spør resepsjonisten etter kvittering.

Gjester som bor på hotellet får behandlingen postert på hotellrommet .Vennligst ha rom nummer og navnet som rommet er bestilt på klart før behandlingen starter.

Din bestilte behandling er forberedt spesielt for deg. Dersom du ikke har mulighet til å komme, vennligst gi beskjed ikke senere enn 24 timer før timen. Kansellasjoner etter dette tidspunktet eller om du ikke kommer til timen må betales i sin helhet.
Kansellasjoner må gjøres via telefon på +47 90 40 74 43.

Når du ankommer RADISSON ROYAL HOTELL så finner du vårt Spa i -1 etasje, og en terapeut vil møte deg ved basseng inngang ved din timeavtale.

Da dette er din tid for å slappe av, ber vi deg respektfullt om å slå av mobiltelefonen din for å unngå mulige avbrytelser; vennligst også ta av smykker, klokker og lignende før timen så de ikke er i veien under behandlingen, eller blir skadet i behandlingen.

Støy kan forekomme fra bassengområdet under behandling i ferieperioder.

Spaetikett


Om du er forsinket vil behandlingen bli redusert med like lang tid som du var forsinket for å unngå å forsinke andre kunder.

Under behandlingen kan du velge å bruke ditt eget undertøy, eller så kan vi tilby engangsundertøy.