Stavanger
Språk:

Våre tjenester

Vi vet at din tid er viktig. Spaet har derfor åpningstider etter avtale, slik at du alltid får den ultimate opplevelsen av sinnsro og egentid. Vennligst ring +47 90 75 92 46, mail: elise@royalspa.no eller send sms for å booke tid.


Åpningstidene våre er avhengig av avtalen som er satt sammen med terapeuten. Våre vanlige økter er mellom 10.00-18.00. For hotellgjester som har vanskeligheter med å få disse tidene til å passe, vil vi prøve å finne en mer egnet tid.

Tilgang til Spa avdelingen er gratis for våre overnattingsgjester, men vi ønsker også gjester som ikke bor på hotellet velkommen hver dag i uken.

Gjester som ikke bor på hotellet betaler i resepsjonen før behandling. Kvitteringen du får her er din billett til spa behandlingen og må vises til terapeuten før behandlingen begynner. Vennligst spør resepsjonisten etter din kvittering.

Gjester som bor på hotellet får behandlingen postert på hotellrommet. Vennligst ha rom nummer og navnet rommet står på klart før behandlingen starter.

Din bestilte behandling er skreddersydd spesielt til deg. Dersom du ikke har mulighet til å møte til avtalt tid, vennligst gi beskjed ikke senere enn 24 timer før timen. Kanselleringer etter dette tidspunktet, eller om du ikke møter til timen, må betales i sin helhet.

Om du er forsinket vil behandlingen bli redusert med like lang tid som du var forsinket, dette for å unngå å forsinke andre kunder. Er du mer enn 15 minutter forsinket regnes timen som kansellert og må betales i sin helhet.

Da dette er din tid til å slappe av, ber vi deg respektfullt om å slå av mobiltelefonen din for å unngå mulige avbrytelser. Vennligst ta av smykker, klokker og lignende før timen så de ikke er i veien under behandlingen, eller blir skadet i behandlingsforløpet.

Støy kan forekomme periodevis fra bassengområdet under behandling i helgene. Ønsker du å komme når det er rolig og lite folk i spa avdelingen, der du får mulighet til å ha basseng og jacuzzi for deg selv før og etter behandling. Så er dette mulig i ukedager utenom ferietider.

Under behandlingen kan du velge å bruke ditt eget undertøy eller tørt svømmetøy. Vi tilbyr også engangs undertøy. Vi ber om at du ikke møter til behandling i vått svømmetøy.